AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Kamil Özen, adaylığını açıklamasının ardından hem Ankara’da hem de Karasu’da temaslarını sürdürüyor. Öncü Karasu Gazetesi ve Karasu Haberleri İnternet Medyası Haber Müdürü Güler Çınasoğlu’na samimi açıklamalarda bulunan Özen, son ana kadar sahada olmaya devam edeceğinin altını çizdi.

MUHTARLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Aday adaylığı çalışmalarının güzel ve olumlu geçtiğini söyleyen Kamil Özen, “Özellikle Karasu halkı ve yönetimle köprü görevi gören ve bizler için de çok büyük bir öneme sahip olan muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyor onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Hem muhtarlarımızın hem de köy halkının sorunlarını yakından biliyor aday gösterildiğimiz takdirde de onların dertlerine derman olacağımızın sözünü bir kez daha buradan beyan etmiş bulunuyoruz” dedi. Özen, tüm Karasulu muhtarların geçmiş 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü de kutlamayı ihmal etmedi.

BİZE GÜÇ KATIYOR

Karasulu vatandaşlarımızın hem iyi gününde hem de kötü gününde yanında olmaya çalıştığını da belirten Kamil Özen, “Bu sadece aday adaylık sürecimde değil. Ben Karasu’nun çocuğuyum. Aday adaylık sürecimden öncede herkesle iç içeydim, bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğim” dedi. Özen, “Karasu’da hem esnafımızın hem de vatandaşımızın sorunlarını dinliyorum. Herkesle temaslarımızı sürdürüyorum. Aldığımız tepkiler ve bize olan ilgi gerçekten güzel. Bu ilgi ve alaka doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ayrıca bizim çalışma azmimize de güç katıyor” sözlerini kullandı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDEN UZAK

Karasu Belediyesi’nin gönül belediyeciliği anlayışı ile yönetilmediğini söyleyen Kamil Özen, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman altını çizdiği bir söz vardır. Gönül Belediyeciliği! Maalesef şu an Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı bu görüşten uzak bir davranış sergiliyor. Başkan Sarı, halka inmeli, vatandaşın dinlemeli, esnafın sorunlarına çözüm üretmelidir. Vatandaşın ve esnafın şikayeti çok. Ama görüyoruz ki Karasu Belediyesi bunlara kayıtsız kalıyor” vurgunu yaptı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi