Hafta sonu Erenler Atatürk Sahası’nda Kuyumculluspor ile Taşburunspor karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında 1-0 yenik olarak soyunma odasına gittiklerini ardından ikinci yarının başında hakemin maçı katletmeye başladığını söyleyen Kuyumcullu Genel Kaptanı Onurcan Kaymak, “Şampiyon olursunuz olmazsınız. Ama hak ettiğinizi alamazsanız, kimsesiz kalırsanız, canınız çok yanıyor” sözlerini kullandı.

KART ÜSTÜNE KART

Genel Kaptan Onurcan Kaymak, müsabakaya hakem sayesinde 7 kişi devam etmek zorunda olduklarını söyledi. Kaymak, “Maçın ikinci yarısının hemen başında oyuncularımıza kart gösterilmeye başlandı. Ardından her karar aleyhimize verildi. Maçın Hakemi Muhammet Kantarcıoğlu hem oyuncularımıza kart gösterdi hem penaltılarımız vermedi hem de aleyhimize düdükler çaldı. Oyuncularımızın moral ve motivasyonunu düşürdü, direncini kırdı. Buna rağmen beraberliği sağladık. Yine de hakemi geçemedik” dedi.

TAKIMIMIZI SAHADAN ÇEKTİK

7 kişi kalmalarının ardından hakemin penaltı uydurduğunu ve skor 1-1 iken ve kazanma şansımız mevcutken, takımı sahadan çektiklerini söyleyen Genel Kaptan Kaymak, “Biz bu tiyatroya daha fazla alet olmak istemedik. Takımımızı sahadan çektik” dedi. Taşburunspor’un Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ile anıldığını da dile getiren Kaymak, “Muhtemelen Yaşar Başkan da bu durumdan rahatsızdır. ASKF’nin başındaki bir isim kendisinin usulsüzlükle alınmasına tahammül etmemeli ve bu duruma müdahil olmalıdır” diye konuştu.

MAĞDURİYET SON BULMALI

Kuyumculluspor’un uğradığı haksızlığın diğer Kuzey takımlarının da yaşamasının muhtemel olduğunu söylen Onurcan Kaymak, “Yuvalıderespor yine Akyazı takımlarından biri ile karşılaşacak. Yaşar Başkan’ın memleketi olan Akyazı ile Kuzey takımı karşılaşacak. Benzer durumun yaşanmaması adına mutlaka önlem alınması gerektiğini düşünüyoruz. Kuzey takımlarının yaşadığı mağduriyet son bulmalı. Kimseden ayrıcalık falan istemiyoruz. Tek istediğimiz adalet” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi