Geçtiğimiz günlerde MHP Karasu İlçe Başkanlığı’na atanan Hamza Uğur, Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi Haber Müdürü Güler Çınasoğlu’na özel açıklamada bulundu. Yoğun bir süreç yaşadıklarını ve ilçe kongresine hazırlandıklarını söyleyen Uğur, güzel bir yönetim oluşturduğunu ve birleştirici bir düsturla hareket edeceklerinin altını çizdi.

SEÇİME HAZIRLIK

Başkan Hamza Uğur, “İlk hedefimiz ilçe kongresini halletmek. Şu an benden başka bir aday yok. Yakın süreçte ilçe kongremizin tarihini açıklayacağız” dedi. Kongre sürecinin ardından ise Genel Merkezin vereceği karar doğrultusunda yerel seçimlere hazırlanacaklarını söyleyen Uğur, “Genel Merkez bir karar vermeden bizim bir aday adayımız var demek doğru değil. Gönül ister ki herkes kendi adayını çıkarıp bu yarışa öyle girsin. Verilecek olan kararı bizler de bekliyoruz” sözlerini kullandı.

KAPIMIZ AÇIK

Kendi adayları ile seçime girdikleri takdirde herkesin aday adayı olabileceğini de söyleyen Başkan Uğur, “MHP’ye gönül vermiş hizmet etmiş isimler var. İsteyen herkes aday adayı olabilir. Günün sonunda hep beraber oturur, araştırır bir isimde karar kılar, ona da göre de yol haritasını belirleriz” dedi. Gelecek herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen Başkan Hamza Uğur, “Kongre sürecinin ardından üye çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Özellikle gençlerimizi partimize katacağız” diye konuştu.

AİLE ORTAMI

Her partide olduğu gibi MHP’de de içten kırılmaların olduğunu dile getiren Başkan Uğur, “Bizim hiç kimseyle bir problemimiz yok. Yönetimimizde yer verdiğimiz herkeste toparlayıcı ve genç bir kadro. Bu kadromuz ile birlikte bu küskünlükleri ortadan kaldırarak bir aile ortamı oluşturmayı düşünüyoruz. Sadece bu yönetimle değil, eski ilçe başkanlarımız, eski kurucularımız bu partiye gönül vermiş herkesle dirsek temasında olacağız, görüşmeler yapıp fikirlerini alacağız” dedi.

MHP’YE TEVECCÜH

Sahada MHP’ye karşı bir teveccühün olduğunu da söyleyen MHP Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur, “İlk başkan olunduğu zaman herkeste yeni rüzgar yeni bir heyecan yaratır. Bu rüzgar ve heyecan bizi daha da şevklendiriyor. Karma bir liste yapmamızdaki amaçta bu rüzgarı yakalayabilmekti. Herkesin bakış açısı farklı oldu. Eski küskünlerde; ama yanımıza gelip ama arayıp bize destek veriyor, partimizin yanında duruyor” diye konuştu. Uğur, “Bugüne kadar MHP Karasu eski İlçe Başkanımız Münir Ali Kara ile bugüne kadar partiye güzel hizmetler verdik. Kendisine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Uğur, bundan sonrada aynı hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğinin de altını çizdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi