Karasu’ya gelen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, ilçe esnafını ziyaret etti. Dikbayır’ın ziyaretine Milletvekili A.Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl Başkanı Fatih Akgün ve İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ile partililer de eşlik etti.

Basına yaptığı açıklamada sahadan aldıkları izlenimle seçimi kazanacaklarını ve vekil sayılarını arttıracaklarını dile getiren Ümit Dikbayır, “Vatandaşımızın büyük teveccühü var. Özellikle Karasu’daki ilgiden memnunuz. Karasu’nun sorunlarını da biliyoruz. Çoktan çözülmesi gereken bu sorunları iktidar olduğumuz dönemde kolaylıkla çözeceğiz” dedi.

KILIÇASLAN, KUZEYİN GÜÇLÜ ADAYI

2018 seçimlerinde Sakarya’dan bir vekil çıkardıklarını ifade eden Dikbayır, “Karasu’nun ve kuzeyin adayı olarak Selçuk Kılıçaslan’ı da çıkararak Sakarya’daki vekil sayımızı arttıracağız. Bunun için Karasu, arkamızda durmalı ve biz de sorunları üst seviyede dile getirebilelim” diye konuştu.

 İYİ Parti Sakarya Milletvekili A.Adayı Selçuk Kılıçaslan ise “Tüm sorunlara hakimiz ve çözüm yolları hazır halde yola çıktık. Karasu, Kocaali ve Sakarya halkının desteğini görürsek bize yüklenen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kimsenin tahmine demeyeceği büyüklükte oy alacağımıza da inanıyoruz” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün de başta Karasu’nun ve Sakarya’nın ilgisinin yüksek olduğuna dikkat çekti ve Sakarya’da birinci parti çıkacaklarının altını çizdi.

Güler Çınasoğlu'nun haberi