Salı günü MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Karasu’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak İlçe Teşkilat binasına gelen Bülbül’ü, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, ilçe yönetimi, MHP’li meclis üyeleri ve Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk karşıladı. Ziyaret öncesi basın açıklamasında bulunan Bülbül, 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri vesilesiyle Sakarya Bölgesinde çalışmaları hızla yönettiklerinin altını çizdi.

SAHADAKİ TEVECCÜHDEN MEMNUNUZ

Bülbül, “Yoğun bir çalışma programı içerisinde 8 milletvekili aday arkadaşımızla, teşkilatlarımızla beraber adeta bir seferberlik ruhu içerisinde hem Türkiye’nin hem de dünyanın en önemli seçimi olarak ifade edilen 14 Mayıs seçimleri için elimizden geldiği kadar Cumhur İttifakı’nı, MHP’yi ve AK Parti’yi anlatmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede de vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi. Vekil Bülbül, “Sahada yapmış olduğumuz faaliyetlerde vatandaşımızın içerisinde olduğumuz süreçte Cumhur İttifakı’na, Cumhurbaşkanımıza ve MHP’ye olan teveccühün son derece iyi bir seviyede olduğunu gördük ve bu da bizi son derece mutlu etti” diye konuştu.

GÜVENİLECEK TEK YAPI

“Vatandaşımızın bu görüş ve düşünlerini sandığı da yansıtmasını bekliyoruz” diyen Bülbül, “Milletimiz, Türkiye’nin içinde bulunduğu meselelerinden, ekonomik ve sosyal meselelerin sadece kısmı olarak gördüklerini ve memleketin bekasına, ülkemizin güvenliğine, geleceğine ilişkin olarak yaşanılan sorunlarda karşılaşılan meselelerde güvenilecek tek yapının sadece Cumhur İttifakı olduğunu bu açıdan MHP ve AK Parti’nin başımızda, ülkeyi yönetmesi gerektiğini düşündüklerini ifade ediyorlar. Bu son derece önemli” dedi.  

VATANDAŞ HERŞEYİN FARKINDA

Açıklamasına devam eden Bülbül, “Özellikle Millet İttifakı denilen yapıda 6’lı masanın, 7’li masanın Türkiye açısından sorun çözme ve icra kabiliyeti olacak bir yapı olmadığını çok iyi anladıklarını ifade ediyorlar. Bunların görülmesi son derece kıymetli. Ayrıca hdp gibi bir yapıyla pkknın, kandilin uzantısı bir yapıyla siyasi anlamda bir ittifak yaparak Türkiye’nin hangi noktalara gelebileceğinin de vatandaş gayet farkında. Bu bazen bizim bir şey anlatmamıza bile gerek bırakmıyor. Vatandaş, ‘biz meselenin farkındayız. Ne olur çok çalışın bunları anlatın’ diye adeta bizi tembihliyor” sözlerini kullandı.

TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYILI

“Vatandaşımızdaki bu şuurlu duruş inşallah Türkiye’nin sadece bu seçimde değil bu yüzyılda Türkiye’nin önünü açacaktır” sözlerini kullanan Bülbül, “Çünkü bu yüzyıl inşallah Türk ve Türkiye yüzyılı olacak iddiasındayız. Bunu da başaracak olan Cumhur İttifakı’dır. MHP’dir, AK Parti’dir. Allah bu yolda hepimizin yardımcı olsun” dedi. 14 Mayıs’ta yeniden seçildikleri taktirde Sakarya’ya hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Bülbül, “5 yıllık bir süreç içerisinde Sakarya’nın meseleleriyle alakadar olmaya çalıştık. Biz yine vatandaşımızın emrinde olacağız” dedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, “İnşallah Sakarya’nın yapısal programları dahil olmak üzere her ne sıkıntısı varsa hem vatandaş olarak hem kurumlar olarak milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu konuda bir değişiklik yok. Ama milletvekilinin görevi sadece kendi seçim bölgesi değildir. Anayasamıza göre seçilen vekil aynı zamanda bütün Türkiye’yi temsil eder. Hem Sakarya için bu şekilde mücadele verirken hem de aynı zamanda ülkemiz içinde her alanda yapılması gereken neyse elimizden gelenin azamisini yapmaya çalışacağız” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı. Bülbül ve beraberindeki heyet daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla hasbihal etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi