Ayşenur Elmacı'nın "Öncü Karasu 6 yaşında" başlıklı köşe yazısı

15 Mayıs 2018 yılında küçük bir ofiste yayın hayatına başlayan ve ilk sayını Karasu halkı ile buluşturan Karasu’nun en genç gazetesi ÖNCÜ KARASU, 6 yaşında…

Tam altı yıl önce kendimiz için değil, kentimiz için yola çıktık ve Karasu’nun, Karasulunun menfaatlerinden ödün vermeksizin kadromuzu genişleterek bugünlere, sizlerle birlikte ulaştık.

“Üç kişi ile gazete çıkartılır mı?” sorusuna, “Biz üç kişi değiliz ki, 64 bin kişiyiz” diye cevap vermiştik. Çünkü tüm Karasuluların yanımızda olduğuna inancımız tamdı.

Aradan geçen 6 yılın ardından Karasu’nun en genç, en dinamik, en dikkat çeken tasarımıyla Karasulu okurların ilgisiyle taçlandık.

“Yayın hayatına en fazla üç-dört ay devam edebilir” denildi, “Başaramazlar, edemezler” denildi. Neler, neler denildi… Ancak biz hiçbir söyleme kulak asmadan 6 yılımızı geride bıraktık. 

Karasu’nun en kapsamlı internet medyası KarasuHaberleri.com ile gücümüzü birleştirdik ve Medya Karasu çatısı altında künyemize Karasu basınının en genç 8 ismini gururla yazdık. 20 köşe yazarımız ile duygularınıza tercüman olmaya devam ediyoruz.

Sizin gazeteniz olan Öncü Karasu’yu emanet alan ve gözü gibi bakan;

Genel Yayın Yönetmeni Nevtan Angün’e,

Yazı İşleri Müdür Güler Çınasoğlu’na,

Haber Müdürü Esra Angün’e,

Spor Müdürü Ramazan Marmara’ya,

Köşe yazarlarımız Remzi Akbaş, Selman Yümnü, Ali Keskinsoy, Oğuzhan Kır, Hasan Kar, Emirhan Aydın, Faruk Aydın, Tugay Bilgen, Umut Uysal, Yakup Altıntaş, Uğur Büyük, Füsun Çalışkan Tort, Tuğba Keskin İzmire, Hülya Karakaş, Muhsin Turhan, Sultan Güler, Serdar Gül, Gürol Baltay ve Nazım Aktürk’e, değerli yazılarını bizimle paylaştıkları ve paylaşmaya devam ettikleri için sonsuz teşekkür ederim.

İlk sayıdan itibaren bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, sayısız ağabeyimiz, ablamız, kardeşimiz, dostumuz ve yolumuzdan bir çakıl dahi kaldıran sevenlerimize,

Ve en önemlisi de, bize gülüşlerini bırakan, ani vefatları ile bizleri derinden sarsan ve üzen, yokluklarını her an hissettiğimiz Halkla İlişkiler Müdürümüz AYŞENUR ARPACIOĞLU’na ve Reklam Müdürümüz VOLKAN YILDIZ’a sonsuz teşekkür ederim.

Öncü Karasu Gazetesi

İmtiyaz Sahibi

Ayşenur Elmacı