Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Başkanı Tuncay Şeker, yerel yönetimi eleştirdi. Cumhur İttifakı ortaklarından olan Başkan Tuncay Şeker, yalnız bırakılmaya çalışıldıklarını ve birilerinin söylediklerine ‘evet’ demek zorunda kaldıklarının altını çizdi. Şeker, Karasu Belediyesi’nde gönül belediyeciliğinin bittiğini zulüm belediyeciliğinin ise başladığını ifade etti.

YAŞAM ALANIMIZ YOK

Karasu’nun çok büyük bir problemi olmadığını ama ilçede her şeyin eksik yapıldığını söyleyen Başkan Şeker, “Sahil yürüyüş yolu yapıyoruz, gece 12’den sonra ailemizle sahile inemiyoruz. Karasu’da nitelikli insanlar yetiştiriyoruz ama bunları elimizden kaçırıyoruz. Karasu’da yaşam alanı yok, bu yüzden de yaşam kalitemiz yok. En basitinden Halk Eğitimi Merkezi bile Karasu’da artık yeterince kurs açmıyor. Trajikomik bir durum ama Sakarya’nın en zengin Halk Eğitimi Merkezi, Karasu’nun merkezi” dedi.

TEK EKSİKLİK İNSANLIK

Başkan Tuncay Şeker, “Bu ittifakın bir payesi olarak üzülerek söylüyorum ki, Karasu’da gönül belediyeciliği sistemi bitmiş, zulüm belediyeciliği sistemi gelmiş. Karasu’daki tek eksiklik insanlık. Bizim Belediye sistemimiz, Karasu’yu genişletmek yerine kapatmaya çalışıyor. Karasu Belediyesi 3 ay hizmet veriyor, 9 ay ise kölelik hizmeti uyguluyor. Belediye’nin Karasu’nun var olan sorunlarına çözüm bulması lazım ama ortada da şöyle de bir durum var. Bizim belediyemizde çalışan Karasulu sayısı çok az. Yani Karasu’nun derdiyle dertlenecek ortada kimse yok” ifadelerini kullandı.

BURASI AVRUPA DEĞİL

Karasu Belediyesi’nin yapmış olduğu bisiklet yollarını da eleştiren BBP İlçe Başkanı Tuncay Şeker, “Karasu’nun bisiklet yoluna ihtiyacı yok. Burası Avrupa değil. Bu yolu yapabilmek için en az 20 metre yola sahip olmanız lazım” dedi. “Karasu Pazar yeri kameralar olmasına rağmen uyuşturucunun göbeği haline geldi” diyen Şeker, “Birçok çocuk parkında ise kışın uyuşturucu madde içiliyor. Polisimiz sayımız yetersiz, belediyenin zabıtası ise sadece trafik cezası uyguluyor” dedi.

İSTANBUL’UN ARKA BAHÇESİ DEĞİLİZ

Karasu hem turizm hem de tarım bölgesi diyen Şeker, “Bunu artık kabullenmeyiz. İlçemizin alt tarafı turizm üst tarafı ise tarım bölgesidir. Ama ne yazık ki biz bu iki durumu da değerlendiremiyoruz” dedi. “Karasu İstanbul’un arka bahçesi değil” diyen Başkan Şeker, “Artık bu sözcüğü kullanmaktan vazgeçmeliyiz. Benim ilçe başkanı olarak hayallerim ve umutlarım var. Karasu’da yaşam alanlarını çoğaltabiliriz. Bunun için de elimizden geleni yapmaya hazırız” sözlerini kullandı.

DERDİMİZ KARASU

Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Başkanı Tuncay Şeker, yerel seçime kendi adaylarıyla girebileceklerinin de altını çizdi. Şeker, “Karasu’nun faydasına kim olacaksa önceliğimiz ona bakmak olacak. Faydası olacak her kişiyle yan yana olmaya hazırız. Ama bu diktatörlük devam eder ve kabul etmediğimiz bu sistem diretilirse kendi adayımızla mücadelemizi vereceğiz” dedi. “Bizim derdimiz koltuk değil” diyen Şeker, “Tek derdimiz Karasu ve Karasu’nun geleceği olan gençlerimiz” vurgusunu yaptı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi