Geçtiğimiz hafta gerçekleşen olağan kongre sonrası göreve gelen CHP Karasu İlçe Başkanı Uğur Büyük ve yönetimini ziyaret eden İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve yönetimi, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Büyük ve yönetimi, ziyaretten ötürü Sarıoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Karasu Belediyesi’nin despot yönetimine karşı birlik içerisinde olunması gerektiğine dikkat çeken Uğur Büyük, “Bireyler ve partiler üstü bir uyumluluk kurulması gerek. Karasu için ortak bir paydada bir araya gelinmeli ve ortak bir aday üzerinde Karasu’nun kazanması için hareket edilmesi gerekir” dedi.

Başkan Hasan Sarıoğlu da “Önümüzdeki yerel seçim süreci, sorun çıkarma ve eleştirme dönemi değil, çözüm üretme dönemidir. Karasu’muzun sorunları belli, çözümlerini de el birliğiyle hep birlikte ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

OYUNA ALET OLMAYACAĞIZ

İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, sözlerini “Birilerinin talebi elbette dikkate alınır. Bazı kişilerin oyunlarına, algı çalışmalarına müsaade etmemeliyiz. Kurulan oyunlara da partimiz alet olmayacaktır” diye sonlandırırken CHP İlçe Başkanı Uğur Büyük de “Adaylık konusu parti içi görüşmelerle netlik kazanır. Siyasi oluşumlar, siyasi kurumlarda şekillenir. Siyasi kurumlar dışında yapılan toplantılar, ilçeye yön verecek oluşumlar değildir” ifadesini kullandı.