Ayşenur Elmacı'nın "Biriz ve birlikte çok güzeliz" başlıklı köşe yazısı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ülkemizin her köşesinde coşku ve heyecanla kutlandı. Ülkemizin her ferdi ile gurur duyduk.

Sen, ben, biz, sizler, onlar demeden bir ve birlikte olduk.

Sen sucusun, bucusun demeden her kesim sahada yerini çok güzel bir şekilde aldı.

Senin rengin belli benim rengim belli demeden bir ve birlikte olduk.

Kavga etmeden, tartışmalar yaşamadan, ötekileştirme olmadan birlik olarak aynı çatı altında, yan yana birlikte olduk.

Bunu Pazar akşamı bir kez daha gördük, izledik ve ülkemle, bayrağımla bir kez daha gurur duydum, duyduk.

Türk'üz ve dertlerimiz ortak. Ülkemizdeki sorunların, üzüntülerin, sevinçlerimizin hepsini birlikte yaşıyoruz, bu yüzdendir ki, tıpkı futbolda olduğu gibi ülkemiz içinde birlik ve beraberlik şart. 

Siyasi kavgaymış, bölünmeymiş hepsinin ne kadar boş olduğunu bu akşamda bizlere gösteren halkımız ve siyasi partilerimizin tüm başkanlarına ve yöneticilerine buradan ayrı ayrı teşekkür ederim.

İyi ki Türk’üz İyi ki bayrağımız bir.

Biz toplum olarak bayrağımıza sahip çıktığımız zaman aşamayacağımız sorun yok.

İnşallah bu birliktelik illerimizde ki, ilçelerimizde ki projeler için de devam eder.  Her sorun birlikte aşılır. Başarı ise tek başına olmaz, birliktelik ve ortak akılla olur.

Bunun her zaman savunucusu olacağım.

Hemen hemen her köşe yazımda bir olalım birlikte olalım ı savunuyorum ve bu durumu başarana kadar da savunmaya devam edeceğim.

Biz böyle çok güzeliz çünkü.

Güzel Karasu’m biz bu görüntülere hiç alışık değiliz, kırgınlıklar, ayrışmalar var biliyorum. Ama bir ve birlikte olmak için olsun tüm çabamız.

Bakın o zaman daha da güzel olmuyor muyuz?

Milletimizin ve tüm eğitim camiamızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, coşku ve birlik içinde nice yüzyıllara ulaşmayı temenni ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, milli mücadele yolunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimizi ise sonsuz minnet ve şükranla anıyorum.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun...