Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Karasu Komedi Oyunları Festivali, üç gün süren tiyatro şölenini muhteşem bir oyunla taçlandırdı. Yosi Mizrahi, Saba Tümer, Fatih Gülnar, Pelin Turnacı, Aysun Metiner, Savaş Özdural ve İlker Güler’in oynadığı ‘Kadın Aklı Erkek Aklı’ isimli müzikal komedi, izleyenlere unutulmaz bir tiyatro şöleni yaşattı. Olaylara ve durumlara kadın ve erkeklerin bakış açısını esprili bir şekilde değerlendiren ve iki cinsin günlük hayatlarında yaşanılanlara yaklaşımlarını anlatan oyun finale yakışan bir performans izleyicilerin beğenisine sunuldu.

 

 

Oyun öncesi kuliste Karasu Haberleri’ne konuşan ünlü oyuncular, “Karasu’ya ilk kez geldik ve böyle bir güzel ilçenin İstanbul’a yakın bir yerde olmasına çok sevindik. Karasu’da tiyatro kültürünün de iyi bir noktaya geldiğini bu festival ile görmekteyiz. Salonda müthiş bir ilgi ve kalabalık var. Bizler burada heyecanla sahneye çıkmayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Ünlü kahkahasıyla tanınan Saba Tümer’e sorulan ‘Meşhur kahkahanızı bu akşam Karasu seyircisi duyacak mı?” sorusuna verdiği “Bu akşam benim değil, seyircinin kahkahası duyulacak” cevabı gecenin özeti niteliğinde oldu.

 

FESTİVAL OYUNLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Ünlü oyuncuların başarılı sahne performansının ardından alkışlar eşliğinde son bulan festivalin final konuşmasını da Karasu Komedi Oyunları Festivali Organizasyon Komitesi adına Gürhan Aytok yaptı. Aytok, “Karasu’ya üç gün boyunca adeta yıldız yağdı. Siz değerli Karasulular da bizleri yalnız bırakmadı. Bu güzel festivalin mimarı Naciye Bahçebaşı’na, desteklerini bizlerden bir an olsun esirgemeyen Karasu Kaymakamı Aziz Mercan’a, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na, festival boyunca emeklerini esirgemeyen KarasuHaberleri.com’a, Volkan Medya’ya ve tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu. Final gecesi, oyunculara çiçeklerin takdimi ile son buldu.

 

HABERE AİT VİDEO HAZIRLANIYOR...