Festivalin ikinci gününde Karasulu tiyatro severler, yine bomba gibi bir oyun izleme fırsatı buldu. Dev kadrosuyla birlikte Karasu’ya gelen Çiğdem Tunç Tiyatrosu, sahneye koydukları ‘Şoför Nebahat’ isimli müzikal komedi ile izleyenleri adeta büyüledi. Usta oyuncuların, müthiş performansı karşısında Karasulu tiyatro severler unutulmaz bir gece yaşadı. Karasu girişinde taksi şoförleri tarafından karşılanan oyuncular, konvoy ve kornalar eşliğinde Karasu Belediyesi’ne geldi. Başkan Mehmet İspiroğlu tarafından ağırlanan ünlü oyuncular, İspiroğlu ile uzun uzun sohbet etti. Ardından Karasu Kaymakamı Aziz Mercan’ı da makamında ziyaret eden kafile, ziyaretler sonrası Nisa Kebap’ta misafir edildi ve yemek yedi.

 

 

Saatler 20:00’ı gösterdiğinde Karasu Konferans Salonu’nun kapıları kapandı ve festivalin ikinci oyunu olan ‘Şoför Nebahat’ yine kapalı gişe olarak tiyatro severlerle buluştu. İki perdelik müzikal komedi oyunu ile izleyenler müthiş bir oyunculuk performansına şahit oldu. Oyun öncesi ünlü oyuncular, Karasu Komedi Oyunları Festivali medya sponsoru KarasuHaberleri.com’a  samimi açıklamalarda bulundu. Kuliste mikrofonlarımıza ilk olarak konuşan yönetmen ve oyuncu Çiğdem Tunç, “Karasu’ya ilk kez geldim. Burada olmaktan çok mutluyuz. Bu güzel festivalde olmak çok güzel. Karasulu halkının tiyatroya ilgisi oldukça fazla. Biz de bu ilgiye layık olmaya çalışacağız” dedi. Tunç, kendilerini ilçe girişinde karşılayan Karasulu taksicilere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

Ünlü oyuncu Abidin Yerebakan ise, “Karasu’ya yabancı birisi değilim. Karasu çok güzel bir ilçe, kültürel faaliyetler de her geçen gün artıyor. Bu kadar sıcak insanların içinde yaşadığı bir ilçenin adı bence ‘Tatlısu’ olmalıydı. Başta ben olmak üzere oyuncu arkadaşlarıma Karasu’dan ayzlık almalarını tavsiye edeceğim. İçerideki müthiş seyirci ile buluşmak için hem sabırsızlanıyoruz hem de heyecanlanıyoruz” ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu Murat Parasayar da yaptığı konuşmada, “Biz de ilçenize ilk kez geldik. Çok heyecan verici ve keyifli bir oyun. Bizler de bu güzel oyunu bu güzel seyircinin karşısında oynamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

 

FESTİVAL OYUNLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

 

İzleyenleri, 60’lı yılların Yeşilçam dünyasına götüren müthiş müzikal komedi sonrası Çiğdem Tunç, “Başta Karasu Kaymakamı Aziz Mercan’a, festivalin mimarı Naciye Bahçebaşı’na, Volkan Medya’ya, Karasu Haberleri’ne, bizleri ilçe girişinde karşılayan değerli Karasulu taksici esnafına ve siz değerli tiyatro severlere teşekkür ediyorum” dedi ve Bahçebaşı’na bir plaket takdim etti. Kaymakam Aziz Mercan da sahneye gelerek bir konuşma yaptı. Mercan, “Hayatın tiyatro ile çok güzel olmaması mümkün değil, harika bir festivale şahit oluyoruz. Bu güzel kadroyu da ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” şeklinde konuştu. Mercan’a da bir plaket takdim eden Tunç, oyuncularını tek tek tanıttı. Mercan ve Bahçebaşı da oyunculara birer çiçek vererek geceye noktayı koydu.

 

HABERE AİT VİDEO: