Ayşenur Elmacı'nın "Kazanan vatandaş olsun" başlıklı köşe yazısı

Seçimlere beş gün kaldı. Herkes Pazar günü yaşanacak heyecanı bekliyor desek yalan söylememiş oluruz. Her şeyden önemlisi olan tek şey ülkenin geleceğidir. Benim ülkem bir adım daha öne gitsin başka bir şey istemiyoruz. Kırıp dökmeye, bölücü olmaya hiç gerek yok. Birlik beraberlik içerisinde kardeşçe ülkemizi yönetecek kadroyu seçeceğiz.

Önemi olan şey o bu şu değil.

Önemli olan çiftçisine, emeklisine, öğretmenine, doktoruna, memuruna, askerine, gençliğe faydası olacak olanların göreve gelmesidir. Tek temennimiz birlik ve beraberlik olduktan sonra üretimde de ileri gitmiş oluruz, çiftçimizden emeklimize kadar olanları da korumuş oluruz.

Ülkemizin geleceğini düşünerek sandık başına gidersek, oyumuzu düşünerek verirsek kazananın kişi ve kişiler değil vatandaşımız olduğunu görürüz.

Az kaldı. Tam tamına 5 gün.

Üretim, üretim, üretim

Bizim ülkemizin yolunun açılması için üretimden ve eğitimden fazlasına ihtiyacımız yok aslında. Tabiiki birçok sorunlarımız var ancak üretimi geliştirebilirsek birçok sorunumuzun arkada kalacağını hep birlikte görüyoruz.

Kavgasız, gürültüsüz bir seçim diliyorum. Kırgınlık, dargınlık olmadan, yarın yine birbirimizin yüzüne bakacağımızı unutmadan hareket etmemiz gerekiyor. Bizim bizden başka kimsemiz yok.

Hepimiz aynı ilde aynı ilçe de yaşıyoruz. Yarın yine aynı masada oturup çay içeceğiz. Onu düşünerek hareket edelim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kazanacak olan adayı ve kadroları şimdiden kutlarım. Kim kazanırsa kazansın bu ülkenin kalkınması için çalışması, üretime ve eğitime ciddi katkılar sağlaması gerekiyor.

KARAN İÇİN TEK YÜREK OLUNDU

Cuma günü SMA hastası bebeğimiz Karasulu Karan Reis için bir oldu. Artem TV’de Levent Arslan’ın organize ettiği yardım gecesinde tam 6 Milyon 600 bin TL bebeğimize destek geldi.

Tam 6 saatte 6 Milyon 600 bin TL toplandı. Telefonla canlı yayına bağlananların değerli destekleri ile bir adım daha öteye gidildi. Gazete basım aşamasındayken belki de kampanya bitmiş olacak.

Moderatör olarak Cuma günü gece 00.00 sularında yayına girdim. Yayın öncesi değerli büyüklerimle iletişime geçerek Karan’ımız için destek istedim birçok kişiden.

Telefonla kimi aradıysam Karan ile ilgili durumu kime söylediysem kimse ama kimse sessiz kalmadı. Tabiiki ne demek bizimde desteğimiz olur deyip Karan’ımıza destek verdiler. Çok güçlü şekilde miktar önemli değil destek verildi bebeğimize.

Ben birlik ve beraberliğin her zaman kazandığına inanıyorum. Buradan telefonla ulaşıp Karan’ımıza destek istediğim ve destek aldığım herkese sonsuz teşekkür ederim. İyi insanlar İyi ki var. Karan’ımız sizin sayenizde tedavisine kavuşacak.