Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Başkanı Tuncay Şeker, Karasu Belediyesi’ndeki anlayışın gönül belediyeciliğinden zulüm belediyeciliğini döndüğünü bir kez daha yineledi. Başkan Şeker, “Karasu’da AK Parti’nin yönetimi devralmasından sonra Karasu büyümüş hizmetler küçülmüştür” diyerek personeller arasında kendilerinden olanlar ve olmayanlar olarak ayrıştırıldığının da altını çizdi.

EN KÖTÜ ANLAYIŞ

Başkan Şeker, “Belediyenin içinde kendisinden olanların vezir, sadrazam, paşa şeklinde muamele görmeleri kendisinden olmayanların ise mobing, baskı, istifaya kadar sürüklenmeleri ortadadır. Karasu’nun şu anki belediyecilik anlayışı bugüne kadarki gelmiş en kötü anlayıştır. Belediye kendinden olanları ayırt edemez. Örnek vermek gerekirse merhum Mehmet Hocaoğlu baskıya maruz bırakıldı ve Ferizli Belediyesi’ne geçişi sağlanmıştı” dedi.

KABUL ETMİYORUM

“Kendi siyasi görüşünden dolayı, kendi davasına zarar vermemek merhum Mehmet Hocaoğlu Ferizli’ye gitmişti” diyen Şeker, “Bu kişi öldüğünde ‘Karasu Belediyesi personeli vefat etmiştir’ şeklinde haber yaptılar. İşlerine geldiği zaman onlardansın, işlerine gelmediyse değilsin. Bu tür insanların yönettiği belediye anlayışını kesinlikle kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi