Karasu sahili, yaz sezonunun sona ermesiyle oldukça sakin bir hale geldi. Sezon boyunca Karasu sahilinde sıkça rastlanan çöp manzaraları, tatilcilerin gitmesinin ardından da devam etti. Karasu Haberleri İnternet Medyası’nın WhatsApp ihbar hattına gelen fotoğraflar, vatandaşın tepkisini topladı.

 

Az sayıda insanın görüldüğü sahilde atılmış vaziyette duran çöpler, yiyecek artıkları ve boş şişeler, vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı. Çirkin manzarayı görenler, “Belediye yetkililerimiz sahili temizlemek için büyük emek veriyor. Ama kendini bilmez 3-5 kişi, yiyip-içip çöplerini umursamazca kumların üzerinde bırakıp gidiyor. Demek bu çirkin manzarayı sadece yazlıkçılar yapmıyormuş. Karasu sahilini, Karasu’nun kendi insanının kirletmesine inanılır gibi değil” diyerek tepki gösterdi.

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj ile veya Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: