Karasuspor’un Sarı kırmızılı geçmişini bu haftalık bir kenara bırakıp günün Ballı Gündemine bir göz atalım. Karasuspor’un tarihi cepte, bu günkü Ballı topun peşine takılıp bu konuda Nazım Aktürk’çe birkaç kelam edelim. Karasuspor için Bala çıkmak Bal heyecanının tribünlere dolayısı ile ilçenin futbol yüreğine taşımak sıklaştı.

 

 

Karasuspor bu konuda Sakarya Amatör futbolunun rengi oldu. Yani demem o ki Karasuspor’un Bala çıkması dünyayı yeniden keşfetmek değil. Karasuspor Corona süreci ile sarsılan, her yönüyle farklı bir şekle bürünen Türkiye içinde neler yapabilir? Ben biliyorum ki Mehmet Akbaş ve yönetimi bir ara istifa defterini ceplerinde taşıyorlardı. İstifa çözüm mü? Bazen gerektiğinde bulunduğunuz koltuğu terk etmek Karasuspor’a çıkar sağlayacaksa, gelenler sizden daha iyisini yapacaksa bu yöntem karşılık bulur.

 

 

Ancak mevcut yönetime tavsiyem olsun, zorluklar hep para ile hep belediye desteği ile aşılmaz. Hele hele bu günkü Ak yönetimin spora vereceği hizmetin karşılığı sıfırdır. Öyleyse ne yapacaksınız? Bu Bala çıkış coşkusunu nasıl taçlandıracaksınız? Öncelikle şunu belirteyim alt yapı sizin sarı kırmızı kurtuluş reçeteniz. Oradan ödün vermek yok. Karasu ve Karası civarını iyi tarayarak Karasu’nun sarı kırmızılı geleceğine canlılık katabilirsiniz.

 

 

Paralı transferler için gaza gelmeyin. Geçmişe bir bakın parayla saadet olmuş mu? Bala çıkış sevgisini yaşayın, sonuçta Karasuspor bir hedef takımıdır. Ancak bu gün şartlar farklı. Bu gün kriz var, hem de öyle böyle değil. Çok büyük kriz var. Mehmet Akbaş ve yönetimi, Serdar Ergelen ve Mahmut Hanefi aklını birleştirerek bu gün için ucuz keseye uygun Bal transferleri yaparken, alt yapı yatırımını canlı tutun önerisi benden onlara bilinen ama bir türlü bu güne kadar gerçekleşmeyen bir kurtuluş projesi olarak yeni tesislerin kapısına asılsın.

 

 

Belediyeden sağdan soldan para istemeyin, kulübe paralı ayda üç beş kuruş verecek aidatla Sarı Kırmızılı kişiler bulun. İnanın aidat işi para istemekten daha iyidir. Örneğin size ayda 200 TL verecek Karasu sevdalısı 200 kişi buldunuz diyelim. 200 kişiden alacağınız bir aylık gelir ne kadar eder?  4 Bin TL. Kıssadan hisse.  Siz bunu büyütürsünüz birde siz cebinize el atarsınız, sıkıntıları azda olsa çözersiniz. Ben bir aidat projesini ortaya attım, siz bunu farklı şekillere sokabilirsiniz.

 

 

Ama Bala çıktık diye Bayram yapmayın. Süreç zor, bu süreçte artık Karasu gibi kimsenin parayı sokağa atacak, bir hırs uğruna günün gerçeklerinden kopma günü değildir. Karasu arık büyük para vermeyecek, küçük paralarla üst yapıya eğilirken alt yapıyı yarınlar için hazır hale getirecektir. Mehmet Akbaş Başkana ve ekibine yeni sezon için başarılar dilerim.