Ali Keskinsoy'un "Kudüs'ü kim kurtaracak?" başlıklı köşe yazısı

(saff 61/8 ) Ayeti Kerimesi’nde “kafirler hoşlanmasa da Allah nurunu tamamlayacaktır” buyurmaktadır. (Allah cc)

Tarih bize göstermiştir ki, hiçbir zaman zulüm abad olmamıştır er veya geç mutlaka cezasını çekmiştir zalimler. Bu zalimler de mutlaka çekecek ama kimin eliyle çekecek bu önemli. Bizim burada etkimiz nedir? biz buradan nasibimizi alabilir miyiz? Bunun derdinde olmamız lazım

Yüce Rabbimiz (c.c.), (maide 5/54 ) Ayeti Kerimesi’nde; ey iman edenler sizden herhangi biriniz, dininden dönerse, İslam’ı beğenmezse, İslam’ı yaşamazsa, Allah sizden başka birilerine bu nimeti verir, Allah onları sever, onlar Allah’ı severler, müminlere karşı çok merhametli olurlar, kafirlere karşı sert ve katı olurlar, Allah yolunda cihat ederler, hiç kimsenin kınamasına da aldırış etmezler.

Siz bırakın yapmaya devam edin, bana ne Filistin’den, bana ne Gazze’den, bana ne Kudüs’ten demeye devam edin. Siz bilirsiniz kaybeden siz olursunuz, benim her şeye gücüm yeter, ben dinimi mutlaka galip kılacağım, o zalimlerin cezasını mutlaka vereceğim, sen nasiplenir misin yoksa nasiplenemez misin bunun derdinde ol diye Rabbimiz (c.c.) ifade buyuruyor.

Hani bazen olur ya, sanki Allah’ın bize ihtiyacı varmış gibi davranırız, camiye geleceğiz 50 tane bahane uydururuz, sanki Allah’la pazarlık yapıyoruz, aman şöyle olursa, orada şöyle var ben o yüzden gelemem gibi yapıyoruz ya, Rabbimiz (hucurat 49/17 ) Ayeti Kerimesi’nde, “Ey peygamberim, Müslümanlıklarını başa kakmaya çalışıyorlar, sanki Allah’ın onlara ihtiyacı varmış gibi davranıyorlar, İslam’ınızı, Müslümanlığınızı benim başıma kalkmayın, gelip bak ben Müslümanım bak böyle yapıyorum, şunu da yaparım ama şöyle şöyle olur diye demeyin, Allah size bunu nasip etti, değerini kıymetini bilin diye” Yüce Rabbimiz (c.c.) ifade buyuruyor.

Dolayısıyla kıymetli okuyucularım; Ayeti Kerime’lerden öğreniyoruz ki, İsrail denen bu hainler bu zalimler, tarih boyu hep zalimlik yapmışlar. Kur’an-ı Kerim’de iki defa aşırı derecede azdıklarını bizlere anlatıyor Yüce Rabbimiz İsa Suresi’nin ilk sayfasında.

Devamında o zulümlerinin cezalarını çektiklerini Allah’u Teala bizlere haber veriyor, arka sayfaya ikinci sayfayı açtığımız zaman da, ilk Ayeti Kerime’de de, eğer aynı taşkınlığı yaparsanız aynı cezayı size veririz buyuruyor yüce Rabbimiz (c.c.)

Peygamberimiz aleyhisselam zamanında taşkınlık yaptılar, memleketlerinden sürüldüler, birçoğu da katledildi bu hainlerin, şu anda da aynısını yapıyorlar. Allah’u Taala mutlaka intikam alacaktır.

Dedim ya kimileriyle alacak bu önemlidir.

Yine bir hadisi şerif var, hem imamı Buhari hem de Müslim rivayet ediyor. Peygamberimiz (s.a.v) bu siyonistlerin bu Yahudi ırkından olan. Bu bir din değildir ırktır aslında. Irk üzerinden böyle böyle yaparlar bunlar, bu ırka sahip olan kişilerin zulümlerinin o kadar ilerleyeceğini o kadar artık gayretullaha dokunduğunu ifade ediyor ki efendimiz Aleyhisselam…

Yahudilerle savaşmadığın sürece kıyamet kopmayacak, hatta öyle bir seviye olacak ki bu savaşta, taşın arkasına bir Yahudi gizlenecek, sizde arıyorsunuz nerede bunlar diye, taş dile gelecek, benim arkamda bir Yahudi saklanıyor gel onu öldür diyecek.

Zulümlerinin neticesi Allah’u Taala bunları böyle cezalandıracak, mutlaka olacak ama ne zaman veya kimin eliyle olacak. Tekrar tekrar söylüyorum, bu konuda ne kadar derdimiz var, eğer ben gerçekten Allah için o Kudüs için, mescidi aksa için, zalimin karşısında mutlaka duracağım niyetinde olursak, gerçekten azimle bunu yaparsak, biraz gördüğümüz görüntülerden dolayı içimiz sızlarsa, Mevla bize bunu nasip eder, nasip olmasa da mutlaka yapmış gibi bizi derecelendirir.

Allah nasiplenmeyi hepimize nasip eylesin.